I pop-opp boksen "Medarbeider detaljer" finner man menyen Særlige rettigheter. Stå i fane Ansatte -> Ansatte i venstre meny, Klikk på en ansatts navn og deretter Særlige rettigheter i pop-opp boksen Medarbeiderdetaljer. (Se bildet)

Ved å huke av i feltet "Kan bare redigere egne faktisk timer", gir du denne spesifikke ansatte tilgang til å redigere/korrigere sine egne timer i Timeliste (web/App).

Den ansatte kan KUN redigere sine egne timer, og kun dersom dagen ikke allerede er lukket av Administrator/Planlegger

Ansatt velger meny Timelsite (Web/App), og har mulighet til å korrigere i egne timer, så lenge Planlagger/Administrator IKKE har lukket dagen.

Korrigere faktiske timer i Timeliste (App)

Relatert artikkel: Ansatte må godkjenne egne timer