Merk! tamigo Chat er en betalbar ekstra modul. vi vil inntil videre tilby denne modulen uten kostnad mot at chat erstatter SMS. (SMS vil dermed bli fjernet)

Hva er tamigo Chat?

tamigo Chat er en direktemeldingstjeneste utviklet for å gjøre kommunikasjon mellom deg som leder og medarbeidere

eller kolleger seg imellom enklere.

Chat er tilgjengelig som en tilleggsmodul i Mobil-appen/Web appen, og gir en dedikert hub for jobbrelatert kommunikasjon

mellom ledere og ansatte.

I stedet for at meldinger blir sendt ut på tvers av e-post, SMS og sosiale medier, skjer alt på samme sted!

Legg til rette for dialog rundt vaktplaner, oppgaver, bedriftsnyheter, ferier og mer.

Hvordan fungerer tamigo Chat?

I utseende og brukersnitt fungerer tamigo chat på samme måte som andre, app-baserte meldingsplattformer.

Men noe som skiller oss fra andre er hvem som kan sende melding til hverandre. Det er fordi chatten er delt inn i to typer:

Virksomhetsmeldinger er perfekt for å meddele oppdateringer til større grupper.

Dette er kunngjøringer på vegne av virksomheten og kan bare bli sendt av tamigobrukere med rolle: Administrator eller Planlegger. Disse meldingene kan ikke bli besvart.

Det kan enten være til en/flere/alle avdelinger, per rolle(r) på tvers av avdelinger, Medarbeider-type eller hele virksomheten.

Opprettes i Web applikasjon/Mobil App.

Planlegger/Administrator kan også opprette en Virksomhetsmelding (eller personlig melding) fra mobil Appen. Klikk i Meldingsboksen på forsiden, deretter Meldinger i neste bilde. Nå kan du velge (se bilde 2) om du skal opprette en virksomhetsmelding eller en personlig melding.

Merk! Ansatte kan kun velge Personlig melding

Personlig meldinger

Personlig melding er private "chats", og kan bli sendt og svart på av brukere som jobber i samme avdeling i tamigo. Det er en

enkel måte for ansatte å diskutere ting som vaktbytter, hvem som arbeider når og å få hjelp til arbeidsoppgaver.

Det er også en direktelinje til nærmeste leder.

Personlige meldinger Kan KUN opprettes i mobil Appen, ogkan sendes til en eller flere kolleger.

Hva er fordelen med en kommunikasjons-app for ansatte?

Her lister vi opp fire grunner til at chat er supert for ansatte:

1. Samle all kommunikasjon innad i virksomheten/ avdelingen.

Forhindre jobbrelaterte dialoger på tvers av sosiale medier, e-poster og tekstmeldinger. Det kan fort forsvinne i mengden!

Med tamigo Chat vil hele virksomheten vite hvor de kan finne oppdatert informasjon. Dette resulterer i færre misforståelser, og produktiviteten kan blomstre!

1. Automatisk oppdatert kontaktinformasjon

Chat er så klart integrert med resten av tamigos alt-i-ett løsning. "Kontakter" er alltid synkronisert i tråd med virksomhetens ansattes stamdata, og fjerner dermed behovet for å holde nok en ansattliste oppdatert.

1. Verner om privatlivet til ansatte

Tamigo chat hjelper personalet å separere arbeid og fritid.

For å kontakte en medarbeider er det ikke lengre nødvendig å dele telefonnummer eller sosiale media-profiler. Nå er alle medlemmer av personalet mulig å kontaktes direkte via tamigo. Null personlig informasjon er delt.

1. Sikkerheten forbedres

En oppsamling av all intern kommunikasjon til en felles plattform er med på å øke kontroll og oversikt. Tamigo er fullt og helt GDPR kompatibelt, og vi tilbyr en rekke tilleggsfunksjoner som øker sikkerheten, inkludert SSO innlogging for personalet ditt.

Tamigo Chat er tilgjengelig som en betalt ekstratjeneste for eksisterende kunder.