tamigo Chat er en direktemeldingstjeneste utviklet for å gjøre kommunikasjon enklere.

Chat er tilgjengelig som en tilleggsmodul i vår tamigo-app, og gir en dedikert hub for jobbrelatert kommunikasjon mellom ledere og ansatte. Istedenfor at meldinger blir sendt ut på tvers av e-post, SMSer og sosiale medier, skjer alt på samme sted!

MERK! tamigo Chat er en ekstrafunksjon vi tar betalt for. 2,-/aktive bruker.

I utseende og brukersnitt fungerer tamigo chat på samme måte som andre, app-baserte meldingsplattformer.

Men noe som skiller oss fra andre er hvem som kan sende melding til hverandre. Det er fordi chatten er delt inn i to typer:

Personlig melding

Personlig melding er private "chats", og kan bli sendt og svart på av brukere som jobber i samme avdeling i tamigo.

Det er en enkel måte for ansatte å diskutere ting som vaktbytter, hvem som arbeider når og å få hjelp til arbeidsoppgaver. Det er også en direktelinje til nærmeste leder.

Virksomhetsmeldinger

Dette er kunngjøringer på vegne av virksomheten og kan bare bli sendt av tamigobrukere med rolle: Admin eller Planlegger. Disse meldingene kan ikke bli besvart.

Virksomhetsmeldinger er perfekt for å meddele oppdateringer til større grupper. Det kan enten være spesifikke avdelinger, ansatte som deler den samme rollen på tvers av avdelinger (f.eks låseansvarlig) eller hele virksomheten.

Når det kommer til å dele overordnede nyheter til de rette folkene, er virksomhetsmeldinger uslåelig.

Hvor finner jeg chatten?

For å komme deg inn på chatten må du navigere via konvolutten du finner i høyre hjørne når du står på forsiden av appen. Tidligere har det kun vært notifikasjoner som dukker opp her, men etter aktiveringen av chat vil det ligge ytterlige en fane her, kalt "Meldinger".

Hvordan sender jeg meldinger?

For å sende melding trykker man på pluss-tegnet nede til høyre. Da vil du få to valg, Virksomhetsmelding og Personlig melding. Velg det du ønsker å sende ut (les beskrivelse av typene i avsnittet ovenfor). Deretter velger du mottagere, markerer enten alle eller et utvalg, og skriver meldinger du ønsker å sende.

Merk! Du kan filtrere etter Avdeling/ Stilling/ Rolle ved å trykke ikonet i høyre hjørne.