Menyen Sendte meldinger (under fane Informasjon), vil kunne gi deg god og detaljert oversikt/historikk på manuelt sendte og automatiske meldinger i tamigo, mellom deg som leder og den enkelte ansatte.

• Hvor mange vakter er lagt ut som åpne?
  • Hvem og når har ansatte bydd på disse?
  • Hvilke beslutninger er tatt på Fravær?
  • m.fl.

Gjør dine utvalg på periode, avd.(er), Ansatt(e), Type og Media type. Velg detaljert visning. Hold musen over beskjeden om du vil se detaljer i meldingen.

Merk utvalget kan skrives ut til Excel, for ytterligere filtrering/sortering