Skap fokus, informer eller gi viktige beskjeder til ansatte i din virksomhet. I tamigo kan du benytte forsiden til å kommunisere og meddele viktig informasjon.

Merk! Menyen "Informasjon" og det som legges ut her, vil også være det første dine ansatte ser inne på tamigo-appen. Holdes forsiden jevnlig oppdatert med aktuell informasjon, er det ingen unnskyldning for de ansatte å ikke få med seg viktige beskjeder.

Klikk på "Informasjon" -> "Rediger forside"

Merk! Som Administrator må du velge om det du legger ut er informasjon til Alle, på Overavdelingsnivå eller den Avdelingen du står i.

Inne på "Rediger forside" har du tilgang til tekst-editor, emoji's, bilder og til å lenke opp mot andre nettsider, for å nevne noen muligheter. Prøv deg frem og finn din form og stil.