Dersom du ønsker en nærmere titt på historikken på en godkjent vakt i Timeliste, kan du nå enkelt ved å klikke på feltet "Timer", få en logg som viser hvilken endringer som er gjort siden først gang timene ble reg. i Timelisten.

Loggen viser: Dato/Tid for endring, Hvem som har endret og hva som er endret.. - Loggen kan skrives ut som pdf.

PS! Du visste vel at du også har egen logg knyttet til enkelt vakter i vaktplanen (Se emne Vaktplan på disse sidene).

Hvem har åpnet eller lukket dager? - Logg

Har du lagt merke til endringer i dager som du tidligere har lukket? Da kan det være at noen har vært inne å åpnet dagen uten å fortalt deg det, eller at du ved en feiltagelse har åpnet dagen. Nå finnes det en historikk som lar deg se hvilke endringer som har skjedd i timelisten. Alt du trenger å gjøre er å trykke deg inn på "Timeliste" og velge dagen du stusser over. Til høyre vil du se et ikon med en klokke og en pil rundt. Klikk deg inn der og få en liste historikken.

TIPS: Du kan se hvem som lukket dagen sist i feltet under dato.