Glemt passord?

Har du glemt passordet, kan du be om å få opprettet nytt passord. Klikk på "Har du glemt passordet ditt? Klikk her" på innloggingsiden, www.tamigo.no (se bildet).

I neste bilde, skriver du inn brukernavnet (din e-postadresse), markerer send nytt passord via SMS eller e-post, og klikk på nullstill passord.

Et automatisk generert passord sendes til din telefon. Logg så inn med dette passordet vanlig måte.

MERK! Velger du å få tilsendt nytt passord på e-post kan det i noen tilfeller skje at e-posten havner i søppelpost.

Passordet byttes ved å gå til meny "Oppsett generelt" og "Bytt passord" i venstre meny.