Denne innstillingen vil aktivere "Send påminnelse om vakter via SMS" automatisk. De ansatte vil motta en SMS i forkant av vakten sin (se valg av tidspunkt lengre ned) så de alltid er forberedt på når neste arbeidsdag er.

NB! Det er administrator i deres bedrift som bestemmer hvorvidt det skal sendes ut SMS varsler eller ikke.

Hvordan sette opp SMS påminnelse før planlagt vakt?

1. Finn frem Ansattelisten og velg på en ansatt. 2. Trykk deg inn på "Lønn og plan" og deretter scroll nederst på siden. Der finner du en Meny som heter "SMS påminnelse om vakt"

3. Skru av/ på.

Hvordan endre tidspunkt for SMS påminnelse?

Det finnes alternativer for når på døgnet man ønsker å sende ut påminnelse. Dette er fremgangsmåten for å velge.

1. Gå til "Oppsett generelt" -> "Automatiske oppgaver" -> "Legg til ny oppgave"

2. Her er det noen valg man må gjøre :

- Først velger du anledning. Denne skal stå på "Daglig".

- Velg oppgave "Send påminnelse om vakt"

- Velg når påminnelsen skal gjelde: Velg 'Nåværende dag' for å sende påminnelser for vakter som skjer i dag, og velg 'Neste dag' for å sende påminnelser for vakter som oppstår dagen etter.

Tidspunkt: Valgfritt

Lagre og Lukk.