Benytter din virksomhet Learningbank som sitt e-lærings verktøy, vil du få beskjed via e-post når nye læringsmoduler skal gjennomføres.

Det fine med kombinasjonen Learningbank og tamigo, er at du som ansatt har tilgang til din læringsreise uansett hvor og når det passer deg.

Tilgjengelighet

Både via tamigo Web løsning og i tamigo App), får du dirkete tilgang til dine læringsmoduler. Enklere blir det ikke.

I Web versjonen, klikk på Plugins ikonet, velg "xx" Academy, og du...

..åpner Learningbank .Trykk start på den modulen som skal gjennomføres!

Direkte fra tamigo Appen, kan du også nå g læringsmodulene som ligger klare for deg. Gå til fanen Meny i appen og velg "XX" Academy.