Skap fokus, informer eller gi viktige beskjeder til ansatte i din(e) Avd./butikk(er). I tamigo kan du benytte forsiden til å kommunisere og meddele viktig informasjon.


Merk! Menyen "Informasjon" og det som legges ut her, vil også være det første dine ansatte ser inne på tamigo-appen, sammen med informasjon evt. lagt ut av Administrator. Holdes forsiden jevnlig oppdatert med aktuell informasjon, er det ingen unnskyldning for de ansatte å ikke få med seg viktige beskjeder.


Meny "Informasjon" -> "Rediger forside"


Merk! Som Planlegger vil du ha mulighet til å legge ut informasjon til den Avd./Butikk du har Planlegger rolle i.  

Planleggere har kun tilgang til å informere sin butikk/avdeling. 

Dersom du som planlegger har flere avdelinger liggende under en hovedavdeling, (eks. Distrikt, Kommune, Region o.a.), vil du ha mulighet til å gi en felles beskjed til alle avdelinger under Hovedavdelingen. Det er da tilstrekkelig at du står i en Avd./Butikk knyttet til Hovedavdelingen og deretter huke av "Informasjon fra hovedavdeling", før du legger inn ønsket tekst. (se bildet over)


Inne på "Rediger forside" har du tilgang til teksteditor, Emoji's, bilder og til å lenke opp mot andre nettsider, for å nevne noen muligheter. Prøv deg frem og finn din form og stil.