Du kan sjekke inn og ut ved å bruke Touch. Dette kan være for eksempel på en iPad eller PC på din arbeidsplass. Vi kan også gjøre tilgjengelig for ansatte å sjekke inn og ut via appen (les om dette nederst i saken).

For å sjekke inn:

1. Velg navnet ditt på skjermen ved å trykke på det:

2. Logg inn ved å skrive inn ditt personlige passord, som du vanligvis bruker når du logger inn på tamigo.no:

3. Dersom du jobber flere steder, må du først velge hvor du vil sjekke inn:

4. Klikk så på den grønne "Sjekk inn"-knappen:

Da vil du umiddelbart få opp innsjekkings-tidspunktet ditt på skjermen.

5. For å sjekke ut igjen, trykker du på den røde "Sjekk ut"-knappen (om du har blitt logget ut, må du gjøre punkt 1 og 2 om igjen):

Din fullstendige vakt vil nå dukke opp på skjermen.

Noen ganger vil det være nødvendig å legge til en kommentar til vakten, som din Planlegger kan se. Da klikker du bare på "Legg til kommentar"/"Add comment", og skriver inn din kommentar. Merk at du ikke kan endre eller slette denne kommentaren, så vær sikker på at du har skrevet det du skal før du trykker OK.

Pausekoder og aktiviteter

Dersom Planlegger har gitt tilgang til dette, kan du også legge inn egne pausekoder og aktiviteter i Touch.

Touch i appen

Du kan også sjekke inn og ut via appen, dersom Planlegger har gitt tilgang til dette.

1. Logg inn som vanlig i appen med brukernavnet ditt (e-post) og passordet ditt.

2. Gå til menyen og scroll ned til "Touch".

3. Trykk på "Sjekk inn" for å sjekke inn, og "Sjekk ut" for å sjekke ut:

Dersom du har tilgang til det, kan du også legge inn pausekoder og aktiviteter her, slik som på online-versjonen.