Under meny "Oppsett generelt" -> "Innstillinger" -> "Kommunikasjon", kan du sette opp at Logg-inn informasjon (ved aktivering av nye brukere), også skal kunne sendes som SMS.

Under fanen "Kommunikasjon", kan du sette hake ved "Send aktiveringsmelding via SMS"

Personlig beskjed på SMS i tillegg

I tillegg til aktiveringsmeldingen på SMS, kan man også legge til en brukerdefinert melding, som sendes umiddelbart etter aktiveringsmeldingen.

Skriv inn din personlige tekst i feltet "Brukerdefinert aktiveringsmelding".

Når man har satt innstillingene, vil aktiveringskolonnen i meny "Ansatte" -> "Ansatte", ha 2 felter, en for e-post aktivering og en for aktivering via SMS (se bildet). Man kan da velge enten SMS eller e-post pr. aktivering,